+45 97 11 95 62
Ring til os

Tagarbejde

Nyt tag? Vi har mere end 40 års erfaring med tagarbejde


Hos ATL Montage står vi klar med en hjælpende hånd, når dit nye tag skal klares. Vi har erfarne og kompetente medarbejdere, der står i kø for at udføre tagarbejdet for dig. Vi leverer den nødvendige vejledning, rådgivning og udførelse, hvorfor det eneste du skal forholde dig til, er at kontakte os. Vi er med dig igennem hele processen fra start til slut og det er din garanti for, at alt for budgetplanlægning til udførelse er efter din drejebog.

Hos ATL Montage har vi de bedste materialer på markedet og vejleder naturligvis dig, hvis du skulle være i tvivl om hvilken tagløsning eller andet forefaldende arbejde, som du vil have.  Når du vælger os som entreprenør, er du tilknyttet den samme kontaktperson hele vejen, som skal give dig de bedst mulige forudsætninger for en professionel løsning hos os.


Et nyt tag med fordele


Hvis du vil have et selvbærende ståltag eller et ståltag opbygget på Z-profil, hvor der er styr på isoleringspaneler, så er du i kyndige og faglige hænder ved at vælge os. Vi har mange års erfaring med opførelsen og går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten i materiale eller arbejde. Skulle du ligge ind med andre ønsker eller forespørgsler, er du velkommen til at tage kontakt eller sende en mail under kontakt på hjemmesiden. Du kan altid få et uforpligtigende tilbud.


Ring til os og få styr på dit næste tagprojekt allerede i dag.


Vi er en virksomhed med base i Bording i Midtjylland. Vi har mange kunder omkring Ikast-, Herning- og Silkeborg-områderne, men vi opererer i hele Danmark.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere og få et overblik over, hvad vi tilbyder af ydelser og materialer. Du kan ringe på tlf. nr.: 97119562, besøge atlmontage.dk eller sende en mail til info@atlmontage.dk.


Få et uforpligtende tilbud

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Soliditets kreditratingskala giver klar besked

AAA – Højeste kreditværdighed