+45 97 11 95 62
Ring til os

Stålarbejde

Mange års erfaring med stålarbejde

ATL Montage udfører en mangfoldighed af opgaver inden for stålmontage. Vi beskæftiger os blandt andet med isoleringspaneler, forskellige typer af stålbeklædning, facadekassetter, bagvægskasetter, ståltag opbygget på Z-profil og selvbærende ståltag. Hvis du som kunde har flere forespørgsler eller andre ønsker, kan du altid kontakte os og få en kyndig vejledning. Uanset om en opgave der skal udføres, er af mindre eller større karakter, er vi leveringsdygtige. Vi anvender den bedste rustfrie stål på markedet til at løse dine opgaver inden for både privat og erhverv. Vi har ydermere ry for at være fleksible, kvalitetsbevidste og professionelle som samarbejdspartner, hvor vi altid overholder deadlines og er servicemindede undervejs i hele processen.
For at understrege, hvor meget vi går op i vores arbejde er vi blandt andet blevet tildelte den grønne smiley fra arbejdstilsynet, samt den højeste kreditværdighed på soliditetskrediteringsskalaen.  

 

Se nogle af vores projekter


Her på siden kan du finde de forskellige projekter, som vi har beskæftiget os med. Vores mangeårige erfaring inden for branchen kommer til udtryk ved de brede udvalg af projekter, som vi igennem årene har beskæftiget os med. Vi har blandt andet været med til at montere på Hundige Storcenter og flere forskellige Bauhaus-afdelinger.Vi beskæftiger os blandt andet med følgende:

  • Selvbærende ståltag

  • Ståltag opbygget på Z-profil

  • Bagvægskassetter

  • Facadekassetter

  • Mange typer stålbeklædning

  • Isoleringspaneler

 

Ring for et uforpligtigende tilbud om stålmontage


ATL Montage har base i Bording i Midtjylland, men opererer i hele Danmark. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvad enten du mangler information om vores løsninger og/eller produkter. Vi kan træffes på tlf. nr.: 97119562. Alternativt kan du sende en mail til info@atlmontage.dk eller udfylde kontaktformularen.


Få et uforpligtende tilbud

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Soliditets kreditratingskala giver klar besked

AAA – Højeste kreditværdighed