Sandwichpaneler

Professionel montering af sandwichpaneler

Hos ATL Montage har vi stor erfaring med sandwichpaneler, som vi leverer til entreprenører over hele landet. Selvom konstruktionen er stærk, består den ganske enkelt af to stålplader med en isoleringskerne i midten – men det giver mange muligheder.

Anvendelsen er stort set uendelig, da det er muligt at få panelerne i en række forskellige farver og udtryk, men også forskellige typer isolering. I kan derfor med os som samarbejdspartnere få den løsning med sandwichpaneler, der både tager sig bedst ud, men også matcher bygningens specifikke behov.

Hurtigt og enkelt med sandwichpaneler fra ATL Montage

Fordelen ved at vælge sandwichpaneler til byggeprojektet er, at det er en forholdsvis billig måde at bygge hurtigt på. Panelerne kan både bruges som ydervægge og tag, men de kan også bruges indenfor til at skabe rum med skillevægge. De er hurtige at montere, så det heller ikke koster mange mandetimer at sætte op.

Sandwichpaneler er et meget alsidigt materiale, der har en lang levetid og kan modstå vind og vejr med den rette belægning. Hos ATL Montage guider og rådgiver vi i sandwichpaneler og kommer ud og sætter dem op, hvor der er behov for en smart og enkel løsning.

Få et tilbud på facadearbejde

Vi sidder klar ved telefonen til at vejlede og rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til dit næste facadearbejde og lignende.