Om os

Vedligeholdelsesfri facadebeklædning i stål

ATL Montage har eksisteret siden 1976, og vi er derfor et firma, der har mange års erfaring som underleverandør til forskellige projekter. Vores base er i Midtjylland, men vi kører ud i hele Danmark, hvor der er behov for vores særlige ekspertise.

Vores erfaring er især indenfor planlægning og udførelse af vedligeholdelsesfrie facader, hvor vi tilbyder lette stålfacader og sandwichpaneler til entreprenører over hele Danmark. Vi leverer komplette løsninger, hvor arbejdet udføres af vores specialiserede medarbejdere.

Vi sikrer høj kvalitet hos ATL Montage

Med mange år i branchen ved vi, hvad der er vigtigt under arbejdet med større projekter som underleverandør. Som vores samarbejdspartner er I sikret:

  • Høj kvalitet af det udførte arbejde.
  • Alle deadlines bliver overholdt.
  • Fleksibel rådgivning og planlægning.
  • Specialiserede håndværkere med stor erfaring indenfor området.

Under vores referencer kan I se de projekter, vi allerede har været med til at lave facadeløsninger til. Det giver et indblik i de mangeartede byggerier, som vores hold af specialarbejdere har været med til at få færdigt.

Få et tilbud på facadearbejde

Vi sidder klar ved telefonen til at vejlede og rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til dit næste facadearbejde og lignende.